skip to Main Content

Kristalli ja Live Nation tekevät yhteistyötä ja Club For Fiven Hiljainen hetki –kirkkokonsertteja voi tilata Kristallin kautta.

Club For Five – Hiljainen hetki on seurakunnille tarjottava akustisen laulumusiikin konsertti, jossa ihmisille tarjotaan mahdollisuus rauhoittua ja hiljentyä. Lauluyhtye on valmistanut täysin uuden akustisen, hengellisen ohjelmiston. Esitettävä musiikki sisältää virsiä, hengellisiä lauluja ja muuta kirkkoon sopivaa laulumusiikkia.

KEIKAT

25.11.2018 Kuusankoski
kirkko

* Lippuja voi ostaa myös 20 €:lla Punkalaitumen Kesälaitumen kukka –liikkeestä, Kauppakuja 1, Punkalaidun. Liput ovelta 23 €.

KEIKKAMYYNTI

Johanna Vauto
045 114 6919
johanna (at) ohjelmakristalli.com

LINKIT

Club For Five

PRESS

Pressikuvat

FACEBOOK

1 week ago

Club For Five

Arvonta! TYKKÄÄ JA JAA video! Kaikkien tykkääjien kesken arvomme 2 lippua jokaiseen Jouluna 2018 -kiertueemme konserttiin. Mille paikkakunnalle tulisit ja kenen kanssa? Arvonta suoritetaan 18.11.. Valoisaa joulunodotusta!

FB ei ole mukana arvonnassa.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Club For Five

Hyvää sunnuntaita kaikille! Mahtavia uutisia: 4 viikon päästä meiltä ilmestyy... UUSI ALBUMI! Tallensimme joulukonserttimme ja uusi JOULUNA LIVE -albumi näkee päivänvalon 30.11.. Ennakkotilauslinkit yms. ilmoitetaan lähipäivinä. #joulunalive #jouluna2018 #newalbum #acappella #joululevy #joulu @tuukkahaapaniemi @jouni_kannisto @juhaviitala @maijasariola ... See MoreSee Less

View on Facebook
Back To Top