skip to Main Content

Kristalli ja Live Nation tekevät yhteistyötä ja Club For Fiven Hiljainen hetki –kirkkokonsertteja voi tilata Kristallin kautta.

Club For Five – Hiljainen hetki on seurakunnille tarjottava akustisen laulumusiikin konsertti, jossa ihmisille tarjotaan mahdollisuus rauhoittua ja hiljentyä. Lauluyhtye on valmistanut täysin uuden akustisen, hengellisen ohjelmiston. Esitettävä musiikki sisältää virsiä, hengellisiä lauluja ja muuta kirkkoon sopivaa laulumusiikkia.

KEIKAT

22.03.2018 Kirkkonummi
Kirkkonummen kirkko
23.03.2018 Hollola
Hollolan kirkko
24.03.2018 Kaustinen
Kaustisen kirkko
08.04.2018 Punkalaidun

KEIKKAMYYNTI

Johanna Vauto
045 114 6919
johanna (at) ohjelmakristalli.com

LINKIT

Club For Five

PRESS

Pressikuvat

FACEBOOK

Bändi kiittää Suomen Turkua! Ihana ilta! Nyt suuntaamme Jyväskylään. Onko Jyväskylän Paviljonki valmiina?? ... See MoreSee Less

View on Facebook

Kiitos mahtava Verkatehdas ja Hämeenlinnan yleisö! Konserttiin valmistauduttiin tänään lankutuksella, mutta arvatkaapa kuinka kauan tämä kesti!? 😉 Huomenna jatkamme Turkuun (Naughty BRGR klo 16 ja Logomo klo 19) ja torstaina on vuorossa Jyväskylän Paviljonki! Nähdään! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Tänään saatiin esittää uusinta uutta jouluohjelmistoa isolle ja aivan ihanalle yleisölle! Kiitos Tampere-talo hienosta illasta. Huomenna sitten Hämeenlinnan Verkatehdas!
Kuva: Katri Kallio Photography
... See MoreSee Less

View on Facebook
Back To Top