skip to Main Content

Tommy Hellstenin ja Tommi Kaleniuksen Kasvotusten –kiertueelle jatkoa

Syksyllä 2017 menestyksekkään kiertueen ja konseptin kirkkoihin tuoneet kirjailija-terapeutti Tommy Hellsten ja laulaja-lauluntekijä Tommi Kalenius jatkavat Kasvotusten -kiertuetta keväällä 2018 Rovaniemelle, Ouluun, Joensuuhun ja Lahteen.

Kasvotusten ovat kaksi omalla sarallaan tunnettua ihmisyyden ja elämän ihmettelijää ja etsijää. He edustavat kahta sukupolvea, kahta erilaista tapaa ilmaista ajatuksia. Illassa musiikki ja puhe vuorottelevat ja rakentavat kuulijoille mahdollisuuden viivähtää hetken kasvotusten elämän käännekohtien, kipujen ja kauneuden äärellä.

Tommy Hellsten kommentoi:
– Neljäkymmentä vuotta aitiopaikalla ihmisyyden äärellä. Sitä on työni terapeuttina, kirjailijana ja kouluttajana ollut. Mitä olen oppinut meistä ihmisistä, keitä me olemme, mikä meitä yhdistää ja mikä erottaa? Missä meissä on kaikkein ihmeellisintä? Sanoilla ja sävelillä, musiikin universaalilla kielellä yritämme koskettaa sisimpämme salattuja kieliä, tavoittaa jotain oleellista siitä, mitä ihmisenä oleminen tässä maailmassa on. Levollinen pysähtyminen, läsnäolo tässä hetkessä. Siinä sisin tulee kosketetuksi. 

Tommi Kalenius jatkaa:
”Kokemukseni syksyn huikaisevista illoista oli, että tätä matkaa tulee jatkaa. Voi sanoa, että olemme olleet kasvun paikalla – me ja kuulemani mukaan myös useat illoissa mukana olleet. Edelleenkin haluamme tutkia, mikä resonoi tässä hetkessä ja luoda illoista sen hetkisen, ainutlaatuisen kokemuksen. Olemme ilman valmiita sapluunoita tässä – ja se on hyvä niin”.

Tommi Kaleniuksen mukana kiertueella esiintyvät Ninni Poijärvi ja Antti Suonio.

KASVOTUSTEN KIERTUE

17.05.2018 Joensuu
Joensuun kirkko 19:00 OSTA LIPPU
18.05.2018 Lahti
Ristinkirkko 19:00 OSTA LIPPU

Illat alkavat klo 19.00
Kesto noin 2h 30min väliajan kanssa.

Liput:

www.lippu.fi/kasvotusten
25 € palvelupalkkioineen ennakko
30 € ovelta mikäli lippuja jäljellä

Lisätietoa:
http://www.ihminentavattavissa.fi/ajankohtaista/kasvotusten-kiertue

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Johanna Vauto
kiertueen tuottaja
045 114 6919
johanna@ohjelmakristalli.com

KEIKKAMYYNTI

Johanna Vauto
045 114 6919
johanna (at) ohjelmakristalli.com

PRESS

Pressikuvat

Back To Top