skip to Main Content

Laulaja evankelista Jippu julkaisee syyskuussa 2018 uuden albumin, joka kantaa nimeä Getsemane (Kingdom records Finland). Levyllä kuullaan uudet koskettavat sovitukset vanhoista lauluista Meren tiedän, Ristin Luona sekä Jari Levyn säveltämästä ja sanoittamasta laulusta Getsemane. Lisäksi levyllä on kaksi Jipun aiemmin omatekemää laulua akustisin sovituksen. Albumin tuottaa ja sovituksista vastaa Joonatan Rautio.

Jippu kommentoi uutta albumiaan:
Kokemukseni särkymisestä on ollut syvä enkä olisi koskaan tässä, ellen olisi saanut kokea eheyttävää ristin voimaa, joka rakasti minut takaisin sellaiseksi kuin olen. Haluan levyllä enemmän kuin koskaan todistaa siitä rakkaudesta, mikä meille on annettu Jeesuksessa.

Jippu jatkaa ahkeraa konsertoimista kirkoissa ympäri Suomen.

KEIKAT

18.11.2018 Turku
22.11.2018 Keuruu, Naisten ilta
23.11.2018 Pieksämäki / Yhteiskristillinen Yökahvila
24.11.2018 Ylöjärvi / Kynttiläillallinen
30.11.2018 Kuopio / Syntisten yö
06.12.2018 Turku
07.12.2018 Turku / Joulukonsertti
Pelastusarmeija
09.12.2018 Vantaa / Joulukonsertti
Harvest Church
15.12.2018 Helsinki / Joulukonsertti
Iso Omena
16.12.2018 Helsinki / Joulukonsertti
Iso Omena
19.12.2018 Seinäjoki / Joulukonsertti
Helluntaiseurakunta
23.12.2018 Turku
06.01.2019 Florida
Luterilainen kirkko
22.03.2019 Hyvinkää / Naisten päivät
19.04.2019 Lapua
Helluntaiseurakunta

KEIKKAMYYNTI

Johanna Vauto
045 114 6919
johanna (at) ohjelmakristalli.com

FACEBOOK

3 hours ago

Jippu

Festareilla. Keikalla❤ Rakkaiden kanssa!! Joonatan Rautio ja Jukka Leppilampi! #maatanäkyvissä ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

Jippu

Tänään ihanan idyllinen Pietarsaari. Jeesus anna nöyrä sydän tänäänkin palvella ja laulaa❤#pietarsaari #getsemane ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

Jippu

Ajattelin jakaa teille ajatuksiani pitkästä aikaa,jotain muutakin kun vain konnsertti tietojani. Olen täällä olemassa! Kiitos rukouksistanne!!

Jouluksi kotiin❤

Joskus sitä huomaan kadonneensa itseltään todella,kun istuu koti sohvallaan ja koittaa opetella kuuntelemaan hengitystään,koska vain siitä tunnistaa olevansa elossa. Olen ollut pitkään pakomatkalla ja kyllä minä tiedän sen. Olen pakoillut niin kauan että kaikki tunteet sisällä tietävät jo etteivät he ole olleet aikoihin tervetulleita. Tunteet ovat koputelleet ovellani jo vuosia, suru on tuntunut sydämen reunoissa asti, ikävä on kaikunut rappukäytävässä, pelko on juoksennellut vatsassani sekä uusin vieraani viha on tehnyt seppeleen pääni päälle. Loputtomasti olen jyrsinyt kynsiäni ja purkkaa, että lukot pysyvät kiinni,että minä pysyn kiinni. Luulinkin jo että olen muurautunut, lukossa iäti.
Mutta tiedättekö mitä....?
Tämä joulu tulee olemaan todella erityinen, sillä aijon kutsua kaikki tunteeni jouluksi kotiin! Aijon olla heistä jokaista vastassa, valmistella heille parasta jouluruokaa ja ostaa ihanat lahjat! Tänä jouluna kaikki tunteeni ovat tervetulleita luokseni takaisin. En aijo pelätä heistä edes itse pelkoa! Enkä raivoakaan! En itkua, enkä yksinäisyyden tunnettakaan! Tänä jouluna syömme yhdessä jouluaterian! Aijon istua kasvoitusten tunteitteni kanssa ja rakastaa niistä jokaista!
Vihalle ompelen villapaidan, se kuitenkin inhoaa sitä joten en aijo nähdä kovin suurta vaivaa mutta käytän kultaistalankaa, en aijo loukkaantua vaikka hän ei sitä pitäisi. Pelolle pitää ostaa kunnon aamutossut, niillä se voi sipsutella, se jännittää kohtaamistamme varmasti yhtä paljon kun minäkin! Suru tarvitsee siivet, sen pitää päästä lentämään vapaana kaikkialla, ajatelkaan suru jolla on siivet sehän on kuin suruvaippa perhonen! Itkua oikeastaan odotan eniten, varaan meille nenäliinoja ja aikaa, siinä saattaa mennä tovi kun itkeminen aloitetaan, itku on arvokkain, se pesee haavoja ja meidän kaikkien varpaita! Tottakai kaikkien kurjien tunteiden mukana tulee myös ilo, nauru ja onni! Ne ovatkin jääneet sivuun jo kauaksi aikaa, niille kaikille voi laittaa marimekon paidat ja ostaa tikkarit! Ihana nähdä niitä kaikkia!
Tänä jouluna on suuret juhlat koska tuskin koskaan ollaan oltu kaikki näin yhdessä!! En malta odottaa ees aattoon asti, ehkä joku voi tulla aijemminkin? Kaikista hienointa on kuitenkin että heikkous ja rakkaus tulevat myös koska ne usein tuovat mukanaan mulle myös jonkun yllätyksen; ne tuovat armon ja lohdun ja taivaan isän. Niiden seurassa ei tarvitse enää hävetä yhtäkäkään näistä pöydän vieraista! Heikkous antaakin rohkeutta ja rakkaus kykyä hyväksyä itsensä!!!
Rakkaus tulee jeesuksen luota ja antaa kaiken levon ja tyyneyden kohdata jokainen tunne syvästi ja oikeasti.
Olen valmis kohtamaan itseni, en jaksa enää niellä tunteitani ja itseäni. Olen valmis löytymään!

Tule joulu kultainen!!
... See MoreSee Less

View on Facebook
Back To Top