skip to Main Content

Laulaja lauluntekijä Jippu julkaisi Made in Heaven –albumin (Warner) marraskuussa 2016 ja jatkaa ahkeraa konsertoimista kirkoissa ympäri Suomea. Konserteissa kuullaan sekä laulajan omaa tuotantoa että tuttuja hengellisiä lauluja. Konsertit ovat tunnettuja Jipun vahvasta tulkinnasta ja läsnäolosta.

– Lauluja syntyy elämän kivuista ja vahvasta nojaamisesta toivoon. Syvimmät vuoteni ovat kääntyneet minulle voitoksi ja koen, että kyyneleet eivät menneetkään hukkaan, Jippu kommentoi uutta musiikkiaan.

Jippu vihittiin lokakuussa 2015 Turun Mikaelinseurakunnan musiikkievankelistaksi. Lisäksi Jippu juontaa Radion Dein Ihmisen ääni -keskusteluohjelmaa.

KEIKAT

23.03.2018 Alahärmä, Mahdollisuus muutokseen -tapahtuma
PowerPark Palace -halli 19:00
24.03.2018 Kokkola, Mahdollisuus muutokseen -tapahtuma
Kokkolan kirkko 18:00
25.03.2018 Evijärvi, Mahdollisuus muutokseen -tapahtuma
Keskikoulun auditorio 14:00
30.03.2018 Lapua, Mahdollisuus muutokseen -tapahtuma
Helluntaiseurakunta 17:00
01.04.2018 Seinäjoki, Mahdollisuus muutokseen -tapahtuma
Helluntaiseurakunta 17:00
21.04.2018 Vaasa, Mahdollisuus muutokseen -tapahtuma
Mustasaaren kirkko 17:00
01.05.2018 Helsinki, Senaatintorin vapputapahtuma
11.05.2018 Teuva
Kulttuuritalo Orrela
20.05.2018 Viiala I Majatalo -ilta
Viialan kirkko 17:00
14.06.2018 Levi
16.06.2018 Lapua, Hengellisen musiikin festivaalit
14.07.2018 Vimpeli
Kirkko
22.07.2018 Pori, Kirkkopuistossa soi -tapahtuma
28.07.2018 Pyhäjoki, Uusheräyksen Kesäseurat
17.08.2018 Anjalankoski. kirkko
23.09.2018 Pori
26.10.2018 Helsinki, SRO, Naistenpäivät
16.11.2018 Pietarsaari
kirkko

Jippu keikkatauolla tammikuusta 2018 huhtikuun loppuun 2018.

KEIKKAMYYNTI

Johanna Vauto
045 114 6919
johanna (at) ohjelmakristalli.com

FACEBOOK

Hei ystävät tässä rakkaan aviomieheni Sami Elorinne todistus ja muutosvideo❤ Lähdemme yhteiselle evankeliointi matkalle kohti pohjanmaata torstaina❤ Kiitämme jo etukäteen rukouksista.

SAMIN TARINA HÄNEN ITSE KIRJOITTAMANA:

Tässä ajautuksia elämästäni, selviytymisestä ja muutoksesta.

Koin sydämellä halun lähteä mukaan Mahdollisuus muutokseen -kampanjaaan, koska minulla on oma tarinani.
Kampanja on tänävuonna pohjanmaalla. Kierrämme vaimoni kanssa yhdessä😊

Matkamme alkaa Perjantaina 23.3 Alahärmästä
Voin tässä julkisesti kertoa minua jännittää nousta lavalle😊

Tätä tarinaa saa jakaa👍

Lopussa oleva todistusvideoni sisältää samaa tarina, mutta ujona poikana kameroiden mukana tulee myös jännitys joka taas varastaa minun keskittymiskykyni, enkä kykene ilmaisemaan itseäni niin selkeästi kuin haluisin😊 Siksi tahdoin vielä kirjoittaa ajatukseni teille.

Katsokaa ihmeessä myös se video!
Se on hienosti toteutettu👍

Lapsena olin ujo häirkköpoika joka inhosi koulua. 5.6 päätöstodistus puhukoon puolestaan. Varastelu kaupoista alkoi jo ala-asteella. Taskuun eksyi kaikenlaista tikkarista tupakkaan. 12 vuotiaana sain tuntea ensihumalan. Se oli hetki jota en koskaan tule unohtamaan. Siitä ujosta pojasta tuli rohkea, sellainen joka uskalsi puhua tytöille ja katsoa heitä silmiin. Siinä hetkessä tiesin, että tulen tekemään tätä aina kun se vain on mahdollista. 15 vuotiaana tutustuin kannabikseen ja 18 vuotiaana amfetamiiniin. Siihen aikaa elämäni oli jo täydellisessä kaaoksessa, eikä se aineilla siitä parempaan suuntaa mennyt. Jotakin yrityksiä matkalla oli mutta ne epäonnistumiset vain pahensivat tilannettani.
En koe, että tästä eteenpäin olisi mitään suuria gansteritarinoita kerrottavana, koska olin katkokävelevä rääpäle joka pelkäsi omaa varjoaan.

26.10.2005 täydellisesti epäonnistuneena, voimattomana, päihdehelvetin rusikoimana, pimeän tyhjiön sisällä, tein päätöksen päättää elämäni. Se oli siinä hetkessä ainut asia, joka sai minut rauhalliseksi, mutta itkin. Yritin löytää vielä viimeisen toivon rakkaistani, ihmisistä joista en tahtonut luopua, mikään ei kuitenkaan synnyttänyt voimakkaampaa tunnetta kuin tekemäni päätös. Muutamia tunteja myöhemmin sairaalassa revin letkuja irti itsestäni. Ajattelin, en onnistunut tässäkään. Siitä syntynyttä epätoivoa en pysty teille tässä sanoin kirjoittamaan.
Nyt on kulunut reilut 12 vuotta siitä, kun pääsin irti helvetistä. Siitä elämästä joka repi minut riekaleiksi, niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Nämä vuodet eivät ole tulleet itsestään. Kävin vähän yli vuoden kestävän päihdehoidon Joensuussa. Matkalle on mahtunut myös syviä masennusjaksoja, epätoivoa ja kipuja.
Olen usein miettinyt, miten olen pysynyt kiinni päihteettömässä elämässä näin pitkään. Siihen on vaikuttanut moni asia, pitkähoito, vertaistuki, ystävät ja ennenkaikkea halu lopettaa käyttäminen sekä helvetissä löytämäni pohja.
Siitä huolimatta matkassani on ollut jokin jota en tiennyt.
Kun ajattelen lapsiani, ymmärrän miksi minun piti vielä jäädä tänne, vaikkakin rikkinäisenä, mutta sellaisena joka tekee parhaansa, on rakastava ja läsnäoleva., mutta särkyneenä on joskus mahdoton olla edes pientä hetkeä vuorokaudessa jotakin noista.

Olen koko elämäni ollut tiedettä rakastava ateisti. Olen ajatellut, että se on minusta kiinni mitä tapahtuu ja milloin. Se on ateistille yhtä luonnollista, kuin uskovaiselle Jumala. Sain seurata 4 vuotta vaimoni rinnalla uskovaisen luottoa Jumalaan ja kyllä hän oli huomattavasti rauhallisempi asioiden suhteen, joita me emme voi hallita, verrattuna siihen kun minä yritin hallita kaikkea🙃
Kävimme suhteemme alkuaikoina vahvoja sanasotia. Minä hyökkäsin tieteellä ja Jippu yritti puolustaa Jeesuksella. Minun tiedekysymykseni jäi aina ilman vastauksia. Tänään ymmärrän miten julmasti ajoin hänet nurkkaan, koska uskonasioita on vaikea kertoa tieteen valossa. Aika-ajoin ajauduimme kiistatilanteisiin asiasta. Eräänä aamuna lukiessani kirjaa, joka käsitteli aihetta raamattu ja tiede, tein päätöksen. Suljin kirjan ja sanoin itselleni, näistä asioista me emme enää kinastele, eikä kinasteltu😊

Se miten päihde-elämä on vaikuttanut minuun, näkyy aika-ajoin voimavaroissani. Arjen perus haasteet saattaa olla joskus vaikeita, joskus ylitsepääsemättömiä. Kun sitä jatkuu vuosia, alkaa ihminen etsiä ratkaisuja. Mitä ne sitten ateistille on?
Minä koin, että buddhalaisuudesta voisin saada apua, ajattelin, että siinä minun ei pidä uskoa Jumalaan, voisin meditaation avulla kaivaa sisällä olevat työkaluni esiin. Hyvin varhaisessa vaiheessa löysin itseni tilasta, jossa mietin, tässäkin minun pitää kantaa taakkani itse. Se ei johtunut buddhalaisuudesta vaan minusta, siitä, että olin tietyllä tapaa väsynyt kantamaan kaikkea. Olin umpikujassa, koska raamattuun en uskonut muuta kuin kirjana. Jumalan luomistyö, neitsytsyntymä, ylösnousemus ja iankaikkinenelämä olivat minulle tarinoita, eikä missään nimessä tosia.
Vaimoni siskon hautajaisissa, sen valtavan surun ja tuskan keskellä koin myös jotain valtavan kaunista. Tiesin, että hän oli uskovainen, tiesin miten vaikea hänen elämänsä oli ollut ja tiesin myös sen, että hän rakasti Jeesusta viimeiseen asti, vaikkei Herra antanut hänelle kevyempää matkaa.
Siellä hautajaisissa puhuin ensi kertaa Jeesukselle, sanoin että olen valmis, kosketa jos tahdot.
Ajattelin, että näytä jokin valo, mutta samalla tiesin, että ei sieltä ristiltä mitään valoa tule, eikä tullut. Siitä alkoi kuitenkin mielenkiintoinen matka Jeesuksen luokse.
Muutama päivä hautajaisten jälkeen ajattelin lukea buddhakirjojani, mutta jokin tunne sisälläni kertoi etten voi lukea niitä, koska hylkäisin Jumalan. Se oli minulle, ateistille pysäyttävä ja hämmentävä hetki. En kyennyt lukemaan enää niitä kirjoja, koska tunne sisälläni oli niin vahva. En silti vieläkään uskonut raaamattuun.
Soitin mikaelinseurakunnan kirkkoherralle ja kysyin, että jos voisimme tavata. Tapaamisessa kerroin hänelle haluni ja esteeni. Kysyin häneltä olisiko jotain "kevyempää" materiaalia Jeesuksesta, koska en uskonut raamattuun.
Jossain kohtaan sanoin hänelle, kyllä minä tiedän, ettet sinä voi minua tässä uskoon saada. Hän hymyili ja sanoi, kyllä se Sami on niin, että Jumala tekee työtä tälläkin hetkellä sinun kauttasi. Menin hiljaiseksi erikoisesta tunteesta joka valtasi minut, en kuitenkaan tullut uskoon. Hän lupasi etsiä minulle jotakin kirjoja ensikerraksi.
Tapasimme seuraavalla viikolla. Lähtiessäni kirjojen kanssa kotiin, tunsin rinnassa suurta kipua. Se kipu syntyi siitä, kun minulle oli täysin selvää minne tahtoisin, mutta minulla ei ollut mitään käsitystä siitä, miten voisin muuttaa 38 vuoden ajatukset tosta vain. Taas kerran olin epätoivoisessa umpikujassa. Se, että olin rakastanut tiedettä koko elämäni, ei auttanut minua ratkaisemaan tätä ongelmaa, koin ainoaksi vaihtoehdoksi luovuttaa. Se tapahtuu jos tapahtuu. Minä en niitä ajatuksia ainakaan ihmisenä pysty muuttamaan.
Kului muutamia päiviä ja eräänä aamuna ajattelin lukea kirkkoherran antamia kirjoja.
Jälleen jokin tunne sisälläni sanoi, miksi luet niitä koska kirjahyllyssä on rivi raamattuja. Olin taas hämmentynyt, mutta tottelin ajatustani. Olin lukenut tunnin verran raamattua sen alusta. Pysähdyin miettimään miksi mikään ei ole ärsyttänyt minua.
Aloin miettimään Jumalan luomistyötä sekä näitä kolmea muuta asiaa joihin en uskonut. Haluan tässä kohtaa kertoa teille, että olen täysin psyykkisesti terveessä tilassa ja jalkani ovat tukevasti maassa. Sama ihminen kuin ennenkin.
Kaikki nuo neljän asiaa olivat totta minulle. Tämä on se kohta tarinassani, mitä en edelleenkään pysty itselleni selittämään. Siitä huolimatta, vaikka pyysin Jeesusta elämääni, niin hän oli livahtanut sisääni ilman, että olin sitä itse huomannut.
Ihme oli tapahtunut ja enkä ollut huomannut sitä kyseistä hetkeä. Tämä tarkoittaa minulle sitä, että minä tai joku muu ihminen ei ole voinut asiaan vaikuttaa. Minä toki siltä osin, että olin alkanut puhua ja lähestyä Jeesusta. On vaikea kuvailla asiaa niin, että sen voisi joku ymmärtää siinä totuudessa mikä se minulle on.

Siitä huolimatta, että matkalleni on osunut mustia hetkiä, en ole törmännyt niin pimeään päivään mitä helvetissä elin.
Kun tulin uskoon, sain rinnalle ystävän joka on valmis kuuntelemaan minua aina kun tahdon ja nyt minulla on Jumala kenelle voin antaa kaiken sen mitä meidän ihmisten ei kuulu kantaa. Se tuntuu hyvältä😊

Haluan kiittää niitä uskovaisia ystäviä ja rakkaita, kenen lähellä olen nämä vajaat viisivuotta kulkenut, siitä, että olen saanut olla se ihminen kuka olin, sain kokea, että minusta pidetään ja rakastetaan juuri sellaisena kuin olin.
Minulla on vahvat muurit, vahva itsetietoisuus sekä koen, että minua ei pysty manipuloimaan. Mikäli olisin kokenut, että minua olisi yritetty tietoisesti viedä jeesuksen luokse, olisin perääntynyt. Nyt sain kuitenkin kulkea omantien, juuri minun näköisen tien Jeesuksen luokse.

Haluan kiittää myös ystäviä ja rakkaita siitä, että yleensä olen elossa!
Haluan kiittä myös Aryamitra nimistä henkilöä ystävällisyydestä, päivästä jolloin tapasimme, se päivä ei tehnyt minusta Buddhalaista, mutta se oli tärkeä osa minun matkaani tähän päivään. Se miksi minusta ei tullut Buddhalaista, ei johtunut hänestä vaan Jumalasta

Kiitos myös Mahdollisuus muutokseen teamille siitä, että saan olla mukana 😊

Se, että meitä rakastetaan sellaisina kuin olemme,
on avain ihmeisiin.

Kiitos Jeesus❤️

Täältä löydät myös muiden muutostarinat
www.mahdollisuus.fi/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tiedoksi, että Jipun ja Samin Mahdollisuus muutokseen ilta pe 23.3. klo 19 ei olekaan Alahärmän Road Housessa vaan PowerParkin Palace-hallissa. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Naiseus. Miten kipeä,hauras ja rikkinäinen nainen olen joskus ollut. En ole pitänyt naiseuttani minkään arvoisena. Olen antanut kävellä ylitseni,olen suostunut tekemään asioita jotka satuttavat minua ja eivät ole osa arvomaailmaani. Suostuin joskus orjan asemaan koska ajattelin,että se on osani. En uskaltanut niin vahva kuin olen,en sellainen persoona kuin olen. Koin että tarvitsen kuria ja rajoja, jonkun on lyötävä ne minulle. Naiseuteni oli vääristynyt. Käytin kauneutta valtana ja annoin kehoni halvalla,minulle sai tehdä mitä vain. Olinhan saanut naisenosan. Luulin että se on osa jossa ihmisellä ei ole mielipidettä eikä identiteettiä. Hylkäsin itseni,koska nainen edusti minulle pelkkää heikkoutta. Unelmani olisi ollut olla mies sotilas.

Tänään Jumalan armosta,opettelen parantumaan. Löytämään sen naisen joksi minut luotiin. Haluan löytää herkkyyteni ja suojella naiseuttani. Kukaan ei enää riistä minua. Kukaan ei kävele ylitseni. Jeesus on minun kuninkaani. Hän on jumalani. Hän antaa minulle arvon!! Kiitän rakasta Samia joka on parantanut rakkaudellaan minua niin paljon. Kiitän rakasta Isääni joka arvostaa vahvuuksiani ja tukee persoonaani ja lahjojani.
Sillä on suuri merkitys että oma isä kunnioittaa tytärtään aidosti❤

Naiset. Me olemme Kristuksen morsiamia!! HYVÄÄ NAISTEN PÄIVÄÄ. 😊❤
... See MoreSee Less

View on Facebook
Back To Top