skip to Main Content
Exit Julkaisee Uuden Albumin 14.9. Ja Lähtee 30 Vuotta Askeleita -kiertueelle

Exit julkaisee uuden albumin 14.9. ja lähtee 30 vuotta Askeleita -kiertueelle

Exit 30 vuotta – uusi levy ja konserttisalikiertue

Exit juhlistaa yhtyeen 30-vuotista taivaltaan julkaisemalla 14.9. uuden albumin ”3.0” (Jiffel) sekä lähtemällä syyskuun lopussa ”30 vuotta Askeleita” -kiertueelle Helsinkiin, Tampereelle, Seinäjoelle, Ouluun ja Jyväskylään. Lavalla tullaan näkemään myös vierailijoita. Kiertueen yhteydessä julkaistaan Exitin uusi nuottikirja, jossa on yhtyeen koko uudempi tuotanto.

Albumi on yhtyeen 14. suomenkielinen äänite. Levy sai yksinkertaisen nimen ”3.0”, mikä viittaa toisaalta vuosien määrään, mutta antaa myös viestin uudistumisesta. Levyn tuottajana toimii Jonas Olsson, joka tunnetaan erityisesti Robinin levyjen taustalta. Olsson on omalta osaltaan tuonut levylle uudenlaisia sävyjä ja soundeja, mutta samana ovat pysyneet Exitille tutut tarttuvat melodiat, osuvat tekstit ja viesti armosta ja toivosta.

Yhtyeen keulahahmo Pekka Simojoki toteaa:
-Joka kerta se jännittää, miten uusi levy ja laulut otetaan vastaan. Mutta täytyy tunnustaa, että itku meinasi päästä, kun sain ensimmäisen kerran kuunneltavaksi valmiit laulut. Kyllä nämä kehtaa lähettää maailmalle, niin hienolta se taas kuulosti. Mukavasti kutkuttaa myös lähteä juhlakiertueelle, sillä väkeä on aina ollut liikkeellä ilahduttavan paljon. 

Simojoen luotsaama Exit-yhtye on vuosien kuluessa tehnyt jo 1000 konserttia, ja konsertoinut Suomen lisäksi monissa Euroopan maissa. Yhtyeen levyjä on myyty yli 100 000 kappaletta. Exitin tunnetuimpia lauluja ovat Varjoista maanKahden maan kansalainen ja Mitä rakkaus on?

Alkuperäisjäsenistä Exitissä ovat mukana Pekka Simojoki (laulu), Matti Puttonen (laulu ja koskettimet) ja Timo Luoto (rummut). Muut yhtyeen jäsenet ovat Jari Levy (laulu ja koskettimet), Markku Perttilä (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi (kitara) ja Timo Jouppi (basso).

Kiertueen tuottavat Suomen Lähetysseura ja Ohjelmatoimisto Kristalli yhteistyössä Radio Dein kanssa.

30 vuotta Askeleita –kiertue:
27.9. Helsinki, Savoy-teatteri
28.9. Tampere, Tampere-talo
29.9. Seinäjoki, Urheilutalo
30.9. Oulu, Madetojan sali
1.10. Jyväskylä, Paviljonki

Konsertit alkavat klo 19.00.
Kesto noin 2 h 15 min väliajan kanssa.

Liput:
Lippupisteestä 30,00 € palvelupalkkioineen, https://www.lippu.fi/exit
Oulun konsertin liput Ticketmasterista 30 € palvelupalkkioineen, http://www.ticketmaster.fi/event/199521

Ovelta 30 € mikäli lippuja jäljellä.
HUOM, Seinäjoella alle kouluikäiset ilmaiseksi
Pääsylipusta 3 € menee evankelioimistyöhön Tansaniaan Suomen Lähetysseuran kautta.

Back To Top