skip to Main Content

Exitin kesäkeikka striimattuna su 5.7. klo 18.00

 

Exitin alkuvuoden kiertue peruuntui maaliskuun puolivälissä koronan vuoksi. Heinäkuun alussa Exit tekee näin ollen tämän vuoden ensimmäisen konserttinsa, joka siis koronan myötä nähdään livestriimauksena. Marraskuussa 2020 on luvassa uutta Exitiä, kun yhtye julkaisee albumin, jonka tekeminen on jo aloitettu ja studionauhoitukset tehdään kesällä.

Pekka Simojoki kommentoi:

Onpa hienoa päästä taas keikalle. Kaiken lisäksi tämä on Exitin historian ensimmäinen striimattu konsertti. Mikään ei voita ihan oikeata ihmisten kohtaamista, mutta olen yllättynyt, miten hyvin tällaiset nettikeikatkin toimii ja kaiken lisäksi yleisöäkin mahtuu paljon enemmän mukaan. Uskon, että saadaan tosi leppoisa ja mukava konsertti, jossa kuullaan monta tuttua laulua, mutta eiköhän sieltä jotain uuttakin löydy. Tervetuloa kaikki mukaan!

Exit-yhtyeen jäsenet ovat Pekka Simojoki (laulu), Matti Puttonen (laulu ja koskettimet), Timo Luoto (rummut), Jari Levy (laulu ja koskettimet), Make Perttilä (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi (kitara) ja Timo Jouppi (basso).

Livestream -konsertin tuottaa Ohjelmatoimisto Kristalli.

Konsertin kesto noin 1 h 15 min

HUOM! Konserttiin saa lippuja vain www.tiketti.fi -osoitteesta ja konsertin ainoa oikea facebook-tapahtuma on Ohjelmatoimisto Kristallin facebook-sivulla oleva. Mahdolliset muut facebook-tapahtumat (vaikka ne olisivatkin samalla nimelle ja kuvalla, ovat vääriä).

OHJEITA KONSERTTILIPUN OSTANEILLE

Toimitustavat:
Liput toimitetaan Tiketistä valintasi mukaan, joko pdf-lippuna sähköpostitse tai sms-lippuna tekstiviestitse.

Livestream:
Keikka lähetetään suorana livestream-lähetyksenä. Tallenne on katsottavissa viikon ajan keikan jälkeen (6.-12.7.). Tallenteen osoite on eri kuin livestreamin, ja löydät kyseisen osoitteen ostamastasi lipustasi.

Konserttiosoite:
Konserttiosoite löytyy Tiketin lähettämästä tilausvahvistuksesta (sähköpostiviesti tai sms-viesti) sekä viestissä olevasta pdf- ja mobiililipusta.

Näin katsot konsertin:
1) Säilytä saamasi tilausvahvistus (sähköposti tai tekstiviesti).
2) Klikkaa viestissä olevan konserttiosoitteen linkkiä. Löydät konsertin osoitteen myös PDF-lipustasi tai sms-viestin lisätietoja kohdasta. Tarvittaessa siis avaa PDF-lippu ja klikkaa lipussa olevaa osoitetta tai avaa lisätiedot sms-viestin linkistä ja klikkaa siinä olevaa osoitetta.
3) Lipusta löytyy myös konsertin varaosoite, jos ensisijainen osoite ei toimi, klikkaa varaosoitetta.
4) Muistathan, että konserttilippu on henkilökohtainen.

HUOM! Jos tekstilinkki ei ole klikattavassa muodossa, kopio osoite internetselaimesi osoitekenttään.

Internet-yhteys/internetselain:
Seurataksesi livestream-lähetystä tarvitset internettiin yhdistetyn tietokoneen tai mobiililaitteen. Minimisuositus internetin latausnopeuteen on 10Mb/s. Suosittelemme myös käyttämään lähetyksen katsomiseen ajatasalla olevia internetselainta, esim. Firefox, Crome, Safari (HUOM. Interner Explorer -selaimen käyttöä emme suosittele).

ONGELMIA?

Striimi pätkii, mitä tehdä?
Jos lähetys ei toistu normaalisti, päivitä selainikkuna (lataa katselusivu uudelleen).

Netin yli lähetettävät striimit saattavat joskus hieman pätkiä. Mikäli live-lähetys ei toistu jouhevasti, voit alentaa lähetyksen laatua playerin oikeasta alakulmasta löytyvästä rattaan kuvakkeesta. Tämä vaikuttaa lähetyksen kuvan laatuun, mutta auttaa silloin jos käytössäsi on heikko verkkoyhteys. Mikäli katsot lähetystä tietokoneella ja lähetyksen toistossa on ongelmia, suosittelemme kokeilemaan lähetyksen toistoa mobiililaitteella käyttäen mobiililaitteen omaa verkkoyhteyttä.

Äänet eivät kuulu, mitä tehdä?
Tarkista, että playeristä ei ole audio pois päältä (kaiuttimen kuvakkeen päällä viiva). Kuvake löytyy playerin oikeasta alakulmasta.

KEIKKAMYYNTI

Johanna Vauto
045 114 6919
johanna (at) ohjelmakristalli.com

Back To Top