skip to Main Content
Exitin Konsertti 21.11.2020 – Striimattuna Ja Livenä

Exitin konsertti 21.11.2020 – striimattuna ja livenä

Exitin uuden albumin ensimmäinen single julkaistaan pe 20.11.2020. Sinkun julkaisun yhteydessä tehdään Peräseinäjoen kirkosta 21.11.2020 livestream ja livekeikka (jos korona sallii, kirkkoon saa tulla yleisöä rajoitusten mukaisesti). Tämä onkin Exitin tämän vuoden ainoa konsertti, johon kuulijoita pääsee paikan päälle mukaan. Exitin tämän vuoden kiertueet on jouduttu perumaan koronan myötä ja yhtye teki kesällä 2020 vain yhden livestream -konsertin. Bändi on kuitenkin käynyt studiossa äänittämässä uusia lauluja, joista ilmestyy levy keväällä 2021.

Pekka Simojoki kommentoi:

”Onhan nämä merkillisiä aikoja. Näin pitkää taukoa meillä ei ole ollut koskaan ja siksi onkin suorastaan juhlaa päästä taas soittamaan elävän yleisön eteen. Bändi on kaikesta huolimatta voimissaan ja uusia, hienoja laulujakin on nähnyt päivänvalon!”

Exit-yhtyeen jäsenet ovat Pekka Simojoki (laulu), Matti Puttonen (laulu ja koskettimet), Timo Luoto (rummut), Jari Levy (laulu ja koskettimet), Make Perttilä (laulu ja kitara), Jarkko Jouppi (kitara) ja Timo Jouppi (basso).

Konsertin tuottaa Ohjelmatoimisto Kristalli yhteistyössä Suomen Lähetysseuran kanssa.

Exit
Livestream ja livekeikka

La 21.11.2020 klo 19.00
Peräseinäjoen kirkko

Liput: www.tiketti.fi

Alkaen 15 €.
Konsertin kesto noin 1 h 15 min

Back To Top