skip to Main Content

Mirkka Kristallin keikkamyyntiin

Mirkkan keikkoja voi tilata jatkossa Kristallin kautta. Mirkka konsertoi seurakunnissa erilaisissa tilaisuuksissa tai tekee omia konserttejaan yksin, duona tai bändin kanssa. Toni Edelmannin sävellyksiin liittyviä konsertteja tehdään mielellään kirkkokonsertteina. Tällöin konserteissa myös osin Mirkkan omia lauluja.

Mirkka julkaisi marraskuussa 2018 uusimman albuminsa Kauneus, joka sisältää Toni Edelmannin säveltämiä ja ennen levyttämättömiä kappaleita

Mirkka Paajanen – artistinimeltään Mirkka on tullut tutuksi lukuisten artistien rinnalta niin laulajana, soittajana kuin lauluntekijänäkin. Vuonna 2017 Mirkka julkaisi ensimmäisen soololevynsä Että muistaisit saman. Mirkka on kiertänyt Suomea yli kymmenen vuoden ajan muun muassa Mikko Kuustosen ja Samuli Edelmannin kanssa. Vuoden 2018 lopulla Mirkka julkaisi Kauneus-levyn lisäksi myös lastenlevyn Koiruuksia, joka koostuu pääosin hänen itsensä tekemistä sävellyksistä ja sanoituksista. Mirkka on kiertänyt vuosien aikana myös paljon seurakunnissa.

Mirkkan uusin albumi Kauneus (Texicalli Records) julkaistiin marraskuussa 2018. Albumi sisältää edesmenneen Toni Edelmannin säveltämiä, ennen levyttämättömiä kappaleita. Laulut on sävelletty Pär Lagerkvistin ja Nils Ferlinin runoihin, jotka Mirkka suomensi vapaasti Tonin toiveiden pohjalta. Levyn kokoonpanoon kuuluu fonisti Jukka Perko, basisti Jori Huhtala, rumpali Tuomas Timonen, sekä Ruotsissa uraa tekevä pianisti Joona Toivanen.

Mirkka kommentoi albumia:

-Tutustuin Toniin kiertäessäni Suomea hänen poikansa Samuli Edelmannin kanssa. Vuonna 2012 Toni otti minuun yhteyttä ja kysyi, haluaisinko ottaa ohjelmistooni hänen säveltämiään kappaleita. Pyyntö oli minulle iso kunnia. Levy valmistui lopulta nyt vasta. Lopputulos on Tonin muistoa kunnioittava: Kaunista ja haikeaa, hetkittäin unenomaista, vähäeleistä ja lohdullista, sitä samaa kaihoa, joka on kirjoitettuna Tonin sävellyksiin ja niihin teksteihin, jotka Toni koki merkityksellisiksi säveltää.”

Spotifyssa kuunneltavissa Mirkkan soololevy sekä uusin Kauneus –albumi.

Back To Top