skip to Main Content
Miten Tuottaa Laadukkaita Kohtaamisia Juuri Nyt? Webinaari 19.1.2021

Miten tuottaa laadukkaita kohtaamisia juuri nyt? Webinaari 19.1.2021

Webinaari on suunnattu ensisijaisesti kirkon työtekijöille, mutta osallistua voi kuka vain.

Webinaari on maksuton, tervetuloa linjoille 19.1.2021 klo 15.00 osoitteessa: www.kirkkopaivat.fi.
Facebookista löydät tapahtumasta eventin: https://www.facebook.com/events/660070688004505

Alustuspuheenvuoron keskustelulle pitää tulevaisuustutkija, toimitusjohtaja Ilkka Halava Prime Frontier Oy:stä. ”Valtaosa työyhteisöistä ei palaa entiseen, vaan uusia työn hybridimalleja luodaan nyt kiivaasti. On selvää, että verkkokohtaamisten ja livetilaisuuksien työnjakoa, roolitusta ja lomittumista miettii koko tapahtuma-ala, ” summaa Halava alan murrosta.


Striimattu keskustelutilaisuus Kallion kirkosta hakee tuntumaa tapahtuma-alan uuteen normaaliin – digikohtaamisten osallistavuus ja äänensävy puhuttavat

Miten tuottaa laadukkaita kohtaamisia juuri nyt? -keskustelutilaisuus pidetään 19.1.2021 klo 15 alkaen Kallion kirkossa. Alustajana keskustelulle toimii tulevaisuudentutkija Ilkka Halava, keskustelua moderoi toimittaja Rosa Kettumäki. Tilaisuus striimataan kirkkopaivat.fi -sivulle. Tilaisuudessa pohditaan nykyisen keskustelukulttuurin toimivuutta sekä hahmotellaan muotoa tulevaisuuden digikohtaamisille ja kirkon verkkosisällöille.

Perinteiset kohtaamisen mahdollistaneet yleisötilaisuudet ovat kuluneen vuoden aikana siirtyneet striimatuiksi tapahtumiksi. Kun monet kirkossa tehtävän perinteisen kohtaamistyön tapahtumatkin siirtyvät verkkoon, ovat etäosallistamisen ja vuorovaikutuksen tavat päivityksen tarpeessa. Onko ihmisen todellinen kohtaaminen verkossa ylipäätään mahdollista, millaisella äänensävyllä keskustelemme verkossa? Korvaavatko virtuaaliset tilaisuudet kasvokkain näkemisen tulevaisuudessa vai palaammeko vanhaan epidemian helpottaessa?

Näitä kysymyksiä pohditaan Miten tuottaa laadukkaita kohtaamisia juuri nyt? -keskustelutilaisuudessa Kallion kirkossa 19.1. 2021 klo 15. Keskustelu toimii #yhdessä2021 Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat Oulussa-tapahtuman virtuaalisina etkoina.

”#yhdessä2021 Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat Oulussa toteutetaan haastavassa tilanteessa hybriditapahtumana eli vahvasti myös virtuaalisena. Toteutamme ja mietimme käytännössä tämänkin keskustelun teemoja ja kysymyksiä,” kuvaa kehityspäällikkö Jari Kupiainen Kirkkopalvelut ry:stä teeman merkitystä tapahtumalle.

Alustuspuheenvuoron keskustelulle pitää tulevaisuustutkija, toimitusjohtaja Ilkka Halava Prime Frontier Oy:stä.
”Valtaosa työyhteisöistä ei palaa entiseen, vaan uusia työn hybridimalleja luodaan nyt kiivaasti. On selvää, että verkkokohtaamisten ja livetilaisuuksien työnjakoa, roolitusta ja lomittumista miettii koko tapahtuma-ala,” summaa Halava alan murrosta.

Tapahtumassa keskustelemassa ovat toimitusjohtaja, teologian maisteri Laura Arikka Erätauko-säätiöstä, journalistiikan työelämäprofessori Reetta Räty Tampereen yliopistosta sekä kehityspäällikkö Jari Kupiainen Kirkkopalvelut rystä. Keskustelua moderoi Ylen toimittaja Rosa Kettumäki.

Musiikista verkkoon striimattavassa tilaisuudessa vastaa duo Eve&Ossi, jonka ensijulkaisu Virren sävelillä ilmestyi vuonna 2015. Sen jälkeen duo on keikkaillut ahkerasti ja julkaissut kaksi albumia omaa musiikkia. Kaksikon vuorovaikutteinen läsnäolo ja herkät tulkinnat korostavat hyvin keskustelutilaisuuden teemaa.

Tilaisuuden järjestää Kirkkopalvelut yhteistyössä Prime Frontierin ja Ohjelmatoimisto Kristallin kanssa. Verkkolähetystä voi seurata osoitteesta: www.kirkkopaivat.fi

#yhdessä2021

Lisätiedot:

Ilkka Halava
Toimitusjohtaja, Prime Frontier Oy
ilkka.halava@primefrontier.fi, puh. 040 832 7474

Johanna Vauto
Toimitusjohtaja, Ohjelmatoimisto Kristalli Oy
johanna@ohjelmakristalli.com, puh. 045 114 6919

Jari Kupiainen
Kehityspäällikkö, Kirkkopalvelut ry
jari.kupiainen@kirkkopalvelut.fi, puh. 040 355 1614


Prime Frontier Oy on vahvasti tulevaisuuslähtöinen työelämän kehittämiseen erikoistunut yritys. Haluamme ymmärtää nykytilanteen todelliset rakenteet ja ennakoida lähitulevaisuutta tuottaen ratkaisuja, joista hyötyvät niin omistajat, johto, työntekijät kuin asiakkaatkin. Haluamme ja kykenemme luomaan arvoa poikkeuksellisilla tavoilla. Tämän päivän saturoiduilla, kilpailluilla markkinoilla on entistä vaikeampaa kasvaa tutuilla, hyväksi koetuilla keinoilla tuottaen samaa kuin aiemminkin. Olemme jo nyt tunnettuja siitä, että pystymme näkemään sinne, minne muut eivät näe ja löytämään uusia mahdollisuuksia sekä kasvun rakennusaineksia sieltä mistä muut eivät niitä löydä. Palvelumme ulottuvat asiantuntijapuheenvuoroista pitkiin valmennusohjelmiin. www.primefrontier.fi  

Ohjelmatoimisto Kristalli Oy toimii artistien ja kouluttajien taustalla tuottaen livestream- ja livekonsertteja, kiertueita, valmennuksia, webinaareja sekä tehden keikkamyyntiä. Vuonna 2006 perustettu Kristalli on yksi kristillisen kentän ohjelmatoimistojen uranuurtajista. www.ohjelmakristalli.com 

Kirkkopalvelut ry on hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja, hyväntekeväisyystoimija sekä seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö. Kirkkopalvelut tarjoaa Seurakuntaopistossa koulutusta 3500 opiskelijalle ja Valona-hyvinvoinnissa varhaiskasvatus-, lastensuojelu- ja vanhuspalveluja. Organisoimme Yhteisvastuukeräyksen sekä Kotimaanapu-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Lisäksi järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkkotoimintaa. Kirkkopalvelujen omistama Kotimaa Oy on kustannusyhtiö ja viestinnän asiantuntijapalveluyritys. Kirkkopalvelut työllistää 412 työntekijää, sen jäseninä on 318 seurakuntaa ja 81 järjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2019 oli 38,1 miljoonaa euroa. www.kirkkopalvelut.fi

Back To Top