skip to Main Content
Ohjelmatoimisto Kristalli Laajentaa Toimintaa – Tuotamme Myös Valmennuksia Ja Koulutuksia

Ohjelmatoimisto Kristalli laajentaa toimintaa – tuotamme myös valmennuksia ja koulutuksia

Ensimmäinen valmennus KIVA -kirkkoherrasta valmentajaksi koulutus alkaa helmikuussa 2021.

Helmikuussa 2021 alkaa KIVA – kirkkoherrasta valmentajaksi ensimmäinen pilottiryhmä vuoden mittaiselle yhteiselle matkalle.

Keräämme nyt kasaan ensimmäisen 20 hengen ryhmän.

KIRKKOHERRASTA VALMENTAJAKSI tarjoaa tilaisuuden verkostoitua ja kehittää omaa osaamista konkreettisen valmennuksen myötä. Koulutuksen teema on valmentava johtaminen. Esimieheltä odotetaan, että hän osaa kehittää ja sparrata niin yksilöitä kuin tiimejäkin sekä auttaa työyhteisöä saamaan täysi potentiaali käyttöön uuden tilannekuvan edessä. Valmennus alkaa helmikuussa 2021.

Ohjelma tarjoaa muun muassa:

  • Kirkkoherrojen verkoston ja vertaistuen
  • Dialogin muiden kirkkoherrojen ja valmentajien kanssa ja havainnot uudesta tilannekuvasta ja murroksesta
  • Konkreettisen valmentavan ja uuden johtamisen metodit, jotka viedään käytäntöön työyhteisöön
  • Konkreettisia ideoita, ajatuksia ja suunnitelmia oman työn kehittämiseen
  • Tilaa miettiä arjen kiireen ulkopuolella näinä murrosten aikoina

Valmennusohjelma ei vie vuodessa paljoa aikaasi, mutta voi viedä johtamisosaamisesi aivan uudelle tasolle. Valmennus auttaa omaksumaan valmentavan johtamisotteen ja hyödyntämään taitoa monipuolisesti esimiestyössä sekä ymmärtämään oman roolin johtamisen uudessa normaalissa.

Valmentajat:
Petri Heinonen on MCID:n valmentaja, joka on toiminut jo 20 vuotta järjestöjen sekä yksityisten ja julkisten sektorien kanssa. Heinonen on toiminut johtamisen, yrittämisen ja muutoskyvykkyyden maailmassa.

Petri Paakkari on sertifioitunut esimies- ja tiimivalmentaja. Valmennuskokemusta löytyy kolmentoista vuoden ajalta kunta-, yritys-, järjestö sekä kolmannesta sektorista. Paakkari on auttanut työyhteisöjä osaamisen kehittämisen, valmentavan esimiestyön sekä dialogisen & itseohjautuvan kulttuurin rakentamisessa. Paakkari on myös MCID:n valmentaja.

Koulutuksen tuottaa Ohjelmatoimisto Kristalli.

Back To Top