skip to Main Content
Pekka Simojoen Ja Yhtyeen Avara-konsertti Tampereella 3.11.2017

Pekka Simojoen ja yhtyeen Avara-konsertti Tampereella 3.11.2017

Suomalaisen gospelmusiikin konkari Pekka Simojoki julkaisi kesällä 2016 lähes 40-vuotisen uransa neljännen soololevyn Avara. Levyn tiimoilta Simojoki on tehnyt yhtyeensä kanssa pari kiertuetta ja Tampereella kuullaan marraskuussa Avara-kiertueen viimeinen konsertti.

Konsertissa Pekka Simojoen kanssa on musisoimassa akustishenkinen yhtye. Sen johtajana toimii levyn tuottaja, muusikko Matti Kallio, joka tunnetaan esim. Värttinän ja Hectorin taustavaikuttajana. Äänitteen musiikillinen maailma on akustinen ja siinä on sävyjä sekä suomalaisesta että irlantilaisesta kansanmusiikista, mutta mukana on myös ripaus afroa ja perinteistä gospelia. Raikasta sävyä ja lisää pohjoista maisemaa musiikille tuo se, että levy on osittain äänitetty Reykjavikissa, Islannissa.

Avara -laulujen sävelet ovat taattua ja tarttuvaa Simojokea pienin yllätyksin höystettynä. Teksteissä on mukana vuosien kokemusta ja näkemystä, joka on löytänyt muotonsa kokeneen lauluntekijän kynästä. Elämä ei ole helppoa, mutta armo kestää ja Jumalan tuulet tulevat ja kutsuvat yhä tielle.

Konsertissa Pekka Simojoen kanssa esiintyvät Matti KallioSami Asp, Sami Koskela sekä Kukka Lehto.

Konsertti:
3.11.2017 Tampere, Hervannan kirkko, klo 19.00, liput ovelta käteisellä 12 €

 

Back To Top