skip to Main Content
Toivon Säteitä -äitienpäiväkonsertti 10.5.2020

Toivon säteitä -äitienpäiväkonsertti 10.5.2020

Kristallin artistit yhdistävät voimansa Toivon säteitä -konserttiin

Ohjelmatoimisto Kristallin artistit halusivat yhdistää voimansa korona-aikana, ja lähteä tekemään yhteistä Toivon säteitä –nettikonserttia. Konsertti striimataan äitienpäivänä sunnuntaina 10.5. klo 18.00. Konsertti kokoaa yhteen esityksiä eri paikkakunnilta.

Mukana tässä ainutlaatuisessa projektissa ovat Jaakko Löytty, Pekka Simojoki, Petri Laaksonen, Jippu, Exit, Gospel Power, Pekka Laukkarinen, Make Perttilä, Olli Helenius ja Eve&Ossi. Jokaiselta artistilta kuullaan konsertissa muutama laulu. Mukana on myös rakastettu kirjailija, runoilija sekä lauluntekijä Anna-Mari Kaskinen. Hän lausuu illan aikana runojaan, jotka ovat syntyneet poikkeustilan aikana.

Gospel Powerin Lasse Heikkilä iloitsee yhteistyöstä:

– On tosi hienoa nähdä, kuinka näin nopealla aikataululla pystytään tälläisella porukalla toteuttamaan tällainen megaluokan juttu! 

Pekka Simojoki on innoissaan sekä konsertista että konsertissa kuultavasta Anna-Mari Kaskisen sanoittamasta uudesta laulusta:

– Me elämme niin kummallisia aikoja, että eihän tässä voi kotona vain peukaloita pyöritellä. Tällainen yhteinen konsertti on hieno idea ja mielelläni olen siinä mukana. Uskon, että se voi olla suureksi rohkaisuksi meille kaikille, jotka joudumme tänään piiloutumaan neljän seinän sisälle. Anna-Marin hienoa tekstiä mukaillen, annetaan toivon linnun lentää muurien ja seinien yli!

Konsertin tuotosta ohjataan osa Kotimaanavun hätäapurahastoon. Konsertin tuottaa Ohjelmatoimisto Kristalli.

Liput: www.tiketti.fi

Alkaen 15 €.
Ryhmäliput: johanna@ohjelmakristalli.com
Konsertin kesto noin 2 h 15 min

Lue lisää: ohjelmakristalli.com/toivonsateita/

 

Back To Top